Sjekk denne siden!

Det er ikke ofte jeg blir imponert over enkle blogger, men i akkurat dette tilfellet så har jeg latt meg imponere. Jeg har nemlig besøkt bloggen til Wilson; wilsoncarvings. Han driver med carving, en idrett som jeg ikke har mye kjennskap til, men som er en vinteridrett. Jeg har ikke lært så mye om carving etterpå heller, men jeg lar meg rive med av engasjementet.

 

Det kan ikke være helt enkelt å skulle drive på toppnivå når man samtidig skal bruke tid på å blogge og markedsføre sin egen idrett. Dette krever engasjement og overskudd som jeg synes er imponerende. Så jeg har sjekket litt forskjellige nettsider. Mange er drevet av flere i samme idrett så de kan bytte belastningen med å holde en slik nettside oppdatert. I tillegg er det mange som støtter seg til flere andre organisasjoner. Så det er sjelden at enkeltindivider er alene ansvarlig for oppdateringen.

 

Nettopp derfor er det imponerende når man finner slike nettsider som denne til Wilson. Denne type nettsider og ikke minst, denne type utøvere, blir det da viktig å fokusere mer på så man kan løfte dem frem. Ikke for å få dem inn i en større organisasjon, men for å la dem briljere på sitt felt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *