Overraskende mange golfbaner

Det er egentlig overraskende hvor mange golfbaner som finnes i vårt relativt lille land. En golfbane er jo tross alt krevende å vedlikeholde, spesielt i vårt klima. Selve golfbanen skal være med kortklippet gress og det er til og med en egen utdannelse for de som skal klippe gresset og sørge for at vanningsforholdene er perfekte.

Også krevende

Planleggingen av selve anlegget er også krevende, det må legges inn nok hindringer som sandgroper og annet, samt nok lange strekninger. Heldigvis er det ingen som følger en bruksanvisning på dette. Banen legges dynamisk opp for å inkludere eventuelle naturlige hindringer som passer. I de aller fleste tilfellene må det dog anlegges vann og sandgroper, for dette er sjelden naturlig tilstede akkurat der man trenger det.

Solastranden, det naturlige valget!

For meg er det naturlige valget Solstranden golfklubb. Jeg anbefaler denne for alle. Følg denne linken så kan du http://www.sagk-golf.no/?page_id=21 lese mer om golfbanen.
Denne ligger idyllisk til og ikke minst, den er lett å finne. Selve banen gir nok utfordringer som holder spenningen på topp.

Jeg reiser en del og da er det helt naturlig å ta med seg golfutstyret. Det er ofte en golfbane i nærheten av der jeg skal bo. Utrolig praktisk for en golfer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *