God planlegging er viktig når barna er involvert i aktiviteter

Jeg synes personlig det er viktig at barn er involvert i aktiviteter utenfor skolen, sammen med andre. Dette har et sosialt aspekt og i tillegg er det lærerikt. Så er det jo bare å finne noe som passer for sitt barn. Jeg har barn som er involvert i idrett, men også i speideren. Derfor er det viktig med god planlegging så hverdagen fungerer.

Gjeldende periodlisten

Så jeg er glad for den gjeldende periodelisten som ligger ute på hjemmesiden til Lonespeiderne. Dette gjør planleggingen mye enklere og spesielt i de tilfellene hvor de er flinke til å holde den oppdatert og ikke minst, begynne tidlig med planleggingen.

Det neste steget blir selvsagt å skulle være mer personlig involvert i prosessen. Være frivillig for å hjelpe organisasjonene å få oppfylt sine mål. Dette er mer krevende, og i dag sliter alle frivillige organisasjoner med å finne nok folk til oppfylle behovene for å ha nok instruktører, turkamerater, dommere og mye annet. Mye av problemet er nok at folk har mer enn nok med jobb og familie, men samtidig er det viktig med frivillig arbeid. Så god planlegging kan gjøre det enklere også å være frivillig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *